All Categories

Levering

Het leveren van zonnepanelen is zowel een makkelijke als moeilijke taak. De zonnepanelen zijn robuust, kwalitatief en stevig in elkaar gezet. Aan de andere kant blijft het een ‘breekbaar’ product. Wanneer een zonnepaneel barst of scheurt kunt u er niet alles meer uithalen. Om deze reden is het bezorgen van zonnepanelen specialistisch werk. Zonnepanelen Centra werkt samen met transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van breekbare producten. Zo kunnen wij u garanderen dat uw producten heelhuids zonder scheuren of barsten bij u aankomen. Zo kunt u optimaal genieten van groene zonne-energie.

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij Zonnepanelen Centra. Om onze klanten nog meer service te verlenen brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Wij bezorgen gratis in heel Nederland én België.

Levering binnen 48 uur

Wanneer u eindelijk de keuze heeft gemaakt voor zonnepanelen wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk gebeurt. U wilt niet langer in spanning zitten en zo snel mogelijk gebruik maken van groene zonne-energie.

 

Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden binnen 48 uur zijn*:

  • De levering vindt plaats binnen 48 uur indien het gewenste product op voorraad is.
  • De levering vindt plaats binnen 48 uur indien u bij levering kunt betalen.
  • Onverhoopt niet kunnen leveren door omstandigheden ontstaan door overmacht.
  • Zaterdag en zondag zijn uitgesloten van levering binnen 48 uur.

*Alle leveringsvoorwaarden zijn onder voorbehoud. Zonnepanelen Centra heeft het recht deze termijn éénzijdig aan te passen.

Vanwege het volume, bereik en voorraad heeft Zonnepanelen Centra de mogelijkheid uw bestelde producten binnen 48 uur te bezorgen. Zo hoeft u lang niet te wachten op uw bestelling en kunt u of de installateurs snel aan de slag.

Wij bezorgen gratis in heel Nederland én België.

Shopping cart
Sign in